6 DŮVODŮ, PROČ POTŘEBUJETE OSOBNÍHO TRENÉRA

Vyzkoušejte naši novou rezervační aplikaci pro mobilní zařízení
Vyzkoušejte naši novou rezervační aplikaci pro mobilní zařízení

připojte se k zaregistrovaným
a odebírejte novinky
z klubu Delfín


Najít si osobního trenéra, může být jedno z nejdůležitějších rozhodnutí pro dosažení nejen Vašich cílů, ale také pro zlepšení Vašeho zdravotního stavu. Osobní trenér Vám totiž přímo na míru navrhne cvičební plán, tak aby vyhovoval Vašemu životnímu stylu. Tím pádem pro Vás bude snazší vše dodržovat a úspěch se záhy dostaví!

Správná technika cvičení

Známe to všichni. Hodiny strávené v posilovně, které se neprojeví na našem těle a váze nás brzy omrzí. Díky znalostem certifikovaného osobního trenéra ve Sportcentru Delfín, který Vám doporučí speciální cvičení na Vaše problémové partie a dá pozor na jejich správné provádění, bude každá Vaše snaha odměněna úbytkem kil nebo zpevněním postavy. Osobní trenér se jistě vyplatí nováčkům i neustálým začátečníkům v posilovně. Jeho rady a doporučení Vám pomohou zlepšit výsledky Vaší námahy a zabrání možnému zranění.

Cvičební plán na míru

Pravidelný pohyb je nejlepší předpoklad pro dlouhodobé udržení zdravého životního stylu. Osobní trenéři v Delfínu jsou vždy vzdělaní v oboru tak, aby uměli vytvořit cvičební plán na míru pro každého. A to jak pro člověka s nadváhou, který nemůže příliš zatěžovat klouby, aby nedošlo ke zranění, ale také pro vrcholové sportovce, aby se jejich sportovní výkon dále zlepšoval. Cvičební plán Vám umožní zatížit pohybový aparát rovnoměrně a se zaslouženými dny odpočinku k načerpání dalších sil.

MotivaceOsobní trenér

Jste unavení z práce a máte chuť zůstat doma u televize? Právě v těchto dnech, kdy se cítíte slabí a Vaše osobní motivace je v nedohlednu, se můžete spolehnout na osobního trenéra. Skvělý osobní trenér je schopný dát svým klientům duševní a emoční náboj, stejně jako dobrý psycholog. Měl by mít schopnost lidi přečíst a vědět, jak je správně namotivovat. Tato schopnost by měla být velkou prioritou pro výběr osobního trenéra, zvlášť pokud sami nemáte příliš silnou vůli.

Vaše svědomí

Jedním z nejčastějších důvodů, proč lidé přestanou cvičit a posilovat, je výmluva na nedostatek času. V případě, že si zaplatíte osobního trenéra, bude Vás to více nutit nevynechávat jednotlivé tréninky, které již máte dopředu zaplacené. V případě, že byste chtěli cvičení stejně vynechat, musíte nejdříve zavolat svému trenérovi a omluvit se! Vaše svědomí by Vám nemělo dovolit nepřijít bez omluvy a tady už by měl nastoupit osobní trenér se svou motivací.

Stanovení cílů

Mnoho lidí zcela nerozumí tomu, jak si stanovit splnitelné cíle. Osobní trenér jako vzdělaný člověk by Vám měl nastavit pro Vás specifické, měřitelné a především dosažitelné cíle. Dobrý trenér Vám především pomůže nastavit Vaše osobní cíle tak, aby je sladil s Vaším životním stylem, což může být pro většinu populace těžké.

Většina lidí vstoupí do posilovny, aniž by měli nějaký plán. Procházejí se kolem a zkouší různá cvičení bez nastavených cílů a diví se, proč nehubnou nebo se jim posledních 6 měsíců nezvětšuje svalová hmota. Když si nastavíte cíle a sepíšete si je na papír, šance na jejich dosažení je dramaticky větší. Mít osobního trenéra Vám dá sílu nejen nastavit konkrétní a měřitelné cíle, ale také Vás to donutí být zodpovědný a motivovány k jejich dosažení.

Neznáte vlastní tělo

Řada lidí v posilovně nemá ponětí, co jejich tělo potřebuje. Zkušení osobní trenéři nejsou jen v harmonii s vlastním tělem, ale mají i řadu zkušeností se všemi různými typy. Na základě osobní schůzky a konzultace s Vámi za chvíli zjistí a doporučí Vám vyzkoušet správný cvičební plán zaměřený správným poměrem na silový trénink, kardio cvičení nebo nutričně vyváženou stravu, a tím Vás popostrčí dopředu k dosažení Vašich stanovených cílů.

U všech našich klientů proto vždy klademe důraz na kompletní vstupní diagnostiku, sledování stanovených cílů a především také na kvalitu našich certifikovaných osobních trenérů, tak by naši klienty byly se cvičením a výsledky ve Sportcentru Delfín maximálně spokojeni. Přijďte se o tom přesvědčit kdykoli osobně, protože první návštěva Delfína je zcela zdarma.

Za celý Delfín tým,

Radim Šupka
manažer Sportcentra Delfín 

Zaujal Vás článek?

Zajímavé tipy a novinky Vám mohou chodit přímo na e-mail.

  • Tipy na hubnutí a cvičení
  • Pozvánky na akce
  • Informace a výhodné nabídky

Dlaší články v blogu:

Jógou k posílené imunitě

Jógou k posílené imunitě

Jógové pozice jsou nejlepším způsobem jak svou imunitu posílit

Jak si dát si do těla bez činek a hrazdy a posilovny?

Jak si dát si do těla bez činek a hrazdy a posilovny?

Provozy posiloven a fitness center jsou již otevřené, ale stále s různými opatřeními.

Jste na homeoffice a trpíte bolestmi zad? Pár tipů jak si rychle a efektivně uvolnit záda.

Jste na homeoffice a trpíte bolestmi zad? Pár tipů jak si rychle a efektivně uvolnit záda.

Trápí Vás bolesti zad z Home Office? Přečtěte si našich pár rad, jak jim předejít a jak se...

TOPlist