CHCETE ZAČÍT CVIČIT A NEVÍTE JAK?

Vyzkoušejte naši novou rezervační aplikaci pro mobilní zařízení
Vyzkoušejte naši novou rezervační aplikaci pro mobilní zařízení

připojte se k zaregistrovaným
a odebírejte novinky
z klubu Delfín


Chcete začít cvičit a nevíte jak? Hledáte někoho, kdo by Vám pomohl správně cvičit?

Případně také pomohl s vašimi cíli jako je například zhubnout, nabrat svalovou hmotu, vytvarovat postavu, zlepšit fyzickou kondici nebo se zbavit bolestí? Odpověď je jednoduchá, najděte si osobního trenéra!

Většina lidí, která začne chodit do fitness má většinou velká očekávání a myslí si, že výsledky se dostaví velmi rychle. Ale mnohdy ani netuší, jak moc důležitá je správná technika provedení jednotlivých cviků, správné načasování cvičení, optimální regenerace a správná výživa. A bez všech těchto aspektů se k požadovanému cíli málokdo přiblíží. Poté přijde postupná ztráta motivace a konec pravidelného cvičení...

Mnohem lepším způsobem je proto komplexní přístup, který se ve Sportcentru Delfín všem našim klientům snažíme poskytovat! U nás totiž každý klient vždy získává v rámci členství vstupní diagnostiku s osobním trenérem zdarma. Dále v Delfínu poskytujeme služby individuálního výživového poradenství, masáže a také komplexní fyzioterapii.

Má smysl cvičení s osobním trenérem?

Za více než deset let fungování můžeme tvrdit, že pokud je klient dostatečně motivovaný, a trenér je skutečně vzdělaný a proškolený, tak klient požadovaných výsledků vždy dosáhne! Můžeme tedy říci, že spolupráce s osobním trenérem je nejkratší cestou, jak dosáhnout požadovaných výsledků a osobní trenér je také velkým motivačním činitelem. S osobním trenérem dosáhnete Vašich cílů bezpečným a zdravým způsobem. Nejde jen o zvyšování fyzické kondice či formování postavy, ale také o nezbytný dohled nad zdravotními riziky spojenými s technikou cvičení.

Investice do profesionálně vedeného tréninku se Vám mnohonásobně vrátí. Trénink s osobním trenérem je opravdu nejefektivnější způsob cvičení. Pokud víte, čeho přesně chcete osobním tréninkem dosáhnout, vyberte si kvalitní fitness centrum a také svého vlastního fitness trenéra. S osobním trenérem se vyvarujete zbytečných chyb a předejdete tak zklamání z malých či žádných výsledků.

Téměř každý v téhle době funguje na doporučení a ověřování kvality. Ať se jedná o maséra, fyzioterapeuta, lékaře nebo jakékoliv jiné věci jako například auta. Bohužel spousta lidí toto neřeší u fitness center a jejich osobních trenérů. Musíte si uvědomit, že se jedná o cvičení, které když je prováděno špatně, vám nepřinese jen požadované výsledky a ztrátu času, ale v krajním případě může dojít i ke zranění. Pokud si vybíráte kvalitní fyzioterapeuty, doktory, maséry, kvalitní potraviny, nepodceňujte ani výběr fitness a trenéra!

Máte-li chuť si vyzkoušet kvalitní fitness se špičkovými osobními trenéry, tak neváhejte, protože první návštěva Sportcentra Delfín je zcela zdarma. Více než deset let fungování a mnoho našich spokojených klientů, mluví za vše.

Za celý Delfín tým,

Miroslav Hlaváč
osobní trenér a instruktor 

Zaujal Vás článek?

Zajímavé tipy a novinky Vám mohou chodit přímo na e-mail.

  • Tipy na hubnutí a cvičení
  • Pozvánky na akce
  • Informace a výhodné nabídky

Dlaší články v blogu:

Jógou k posílené imunitě

Jógou k posílené imunitě

Jógové pozice jsou nejlepším způsobem jak svou imunitu posílit

Jak si dát si do těla bez činek a hrazdy a posilovny?

Jak si dát si do těla bez činek a hrazdy a posilovny?

Provozy posiloven a fitness center jsou již otevřené, ale stále s různými opatřeními.

Jste na homeoffice a trpíte bolestmi zad? Pár tipů jak si rychle a efektivně uvolnit záda.

Jste na homeoffice a trpíte bolestmi zad? Pár tipů jak si rychle a efektivně uvolnit záda.

Trápí Vás bolesti zad z Home Office? Přečtěte si našich pár rad, jak jim předejít a jak se...

TOPlist