Jak být fit v létě i zimě

Vyzkoušejte naši novou rezervační aplikaci pro mobilní zařízení
Vyzkoušejte naši novou rezervační aplikaci pro mobilní zařízení

připojte se k zaregistrovaným
a odebírejte novinky
z klubu Delfín


Často si dáváme různá předsevzetí, že se budeme více věnovat posilování, fitness a zdravé výživě. Během vánočních svátků obvykle spořádáme velké množství cukroví a jedním z častých předsevzetí je snaha co nejefektivněji zhubnout.

Pod ještě větším tlakem se dostávají především ženy s blížícím se příchodem léta, kdy chtějí být krásné a přitažlivé a snaží se co nejrychleji zhubnout do plavek. Občas nás zradí naše vůle, kdy se nám ráno nechce z postele vyrazit si zaběhat nebo alespoň vyrazit o něco dříve pěšky místo autem nebo MHD. Ale někdy je počasí pro venkovní sportování nepříznivé, buď lije jako z konve a je zima nebo je naopak až příliš velké horko. Pak je mnohem lepší možností než jít běhat v dešti najít si kvalitní fitness a vyrazit si zacvičit tam. Proti splínu můžeme bojovat pohybem, při kterém uděláme i něco pro své zdraví a neriskujeme nachlazení, které by mohlo narušit náš tréninkový plán. Při sportování a dostatečném pohybu se nám navíc vyplavuje hormon endorfin, díky kterému se budeme cítit šťastnější a snáze přečkáme deštivé a studené počasí s dobrou náladou.

Pokud bydlíte v Českých Budějovicích nebo okolí, přijďte do našeho fitness, kde vám nabídneme bohaté sportovní vyžití. Naše služby oceníte nejen když je venku zima nebo sychravo, ale také během horkých letních dnů, protože Sportcentrum Delfín je vybaveno klimatizací. Pojďme se podívat, jaké služby vám může naše fitness a posilovna v Českých Budějovicích nabídnout.

Jóga

Na protáhnutí a zpevnění postavy je výborná jóga, která je nejen skvělým cvičením, ale přispěje k vaší duševní rovnováze a zbavení stresu. Je to navíc alternativa pro ty, kteří se nechtějí potit v posilovně a před budováním svalů dávají přednost protažení a formování krásné postavy.

Pilates

Stále velmi populární je metoda pilates, která vám pomůže protáhnout svalové skupiny celého těla. Díky pilates vytvarujete a zpevníte celé tělo a nezapomenete procvičit žádnou důležitou skupinu svalů. Díky posílení oslabené části těla se vaše tělo dostane do lepší harmonie, což vám přinese i snížení bolestí zad a jiných problémů způsobených sedavým způsobem života.

Spinning

Jízdu na kole v horku nebo v dešti velmi snadno nahradíte hodinou spinningu pod vedením zkušeného instruktora. Lekce spinningu imituje jízdu v terénu, kde se střídá různá intenzita zátěže, čímž se zlepšuje zdatnost organismu a posiluje srdce. Hodina spinningu tak nahradí i několikahodinovou vyjížďku na kole a vy tak ušetříte drahocenný čas. Kolo na spinning je sice možné si pořídit i domů, ale díky instruktorovi i ostatním ve fitnesscentru máte větší možnost se “hecnout” a dosáhnout lepších výsledků než v pohodlí domova.

TRX, kinesis a další studiové lekce

Sportcentrum Delfín se od nabídky klasických fitness a sportovních center odlišuje především bohatou nabídkou různých studiových lekcí. Kromě výše uvedených můžete vyrazit i na TRX, kinesis, bosu, kruhový nebo funkční trénink a mnohé další fitness programy.

Pojďte si vybrat z nabízených fitness i jiných služeb do Sportcentra Delfín v Českých Budějovicích. Pokud si nejste jisti, zda cvičíte správně, můžete využít služeb našich osobních trenérů. Dostanou vás do formy nejen teď, před létem, ale jsou k vám k dispozici po celý rok a za každého počasí. A i když zatím pravidelně necvičíte nebo nemáte zkušenost se cvičením ve fitness, nemusíte se bát přijít jen na zkoušku. Přijďte se přesvědčit o kvalitě našich fitness služeb, první návštěva Sportcentra Delfín je zdarma.

Zaujal Vás článek?

Zajímavé tipy a novinky Vám mohou chodit přímo na e-mail.

  • Tipy na hubnutí a cvičení
  • Pozvánky na akce
  • Informace a výhodné nabídky

Dlaší články v blogu:

Jógou k posílené imunitě

Jógou k posílené imunitě

Jógové pozice jsou nejlepším způsobem jak svou imunitu posílit

Jak si dát si do těla bez činek a hrazdy a posilovny?

Jak si dát si do těla bez činek a hrazdy a posilovny?

Provozy posiloven a fitness center jsou již otevřené, ale stále s různými opatřeními.

Jste na homeoffice a trpíte bolestmi zad? Pár tipů jak si rychle a efektivně uvolnit záda.

Jste na homeoffice a trpíte bolestmi zad? Pár tipů jak si rychle a efektivně uvolnit záda.

Trápí Vás bolesti zad z Home Office? Přečtěte si našich pár rad, jak jim předejít a jak se...

TOPlist