Pět důvodů, proč začít chodit na spinning

Vyzkoušejte naši novou rezervační aplikaci pro mobilní zařízení
Vyzkoušejte naši novou rezervační aplikaci pro mobilní zařízení

připojte se k zaregistrovaným
a odebírejte novinky
z klubu Delfín


Spinning je pro tělo velmi prospěšný, objevte jeho výhody v našem článku.

Spinning už dávno není jen módní záležitostí. Jestli jste ho ještě nevyzkoušeli, přinášíme Vám pět důvodů, proč pro Vás může být prospěšný. Spinning trénink má řadu výhod, nejen spalování nadbytečných tuků, což je mu přináší tu největší oblibu. Zjistěte, proč byste mu měli dát šanci kromě samotného hubnutí:

1. Budete zdravější

Fyzická aktivita, a tím i spinning, pomáhá snižovat riziko kardiovaskulárních onemocnění a chorob, které vyplývají ze stresu. Typicky jsou hodiny na spinningovém kole skvělým způsobem, jak si podpořit metabolismus, zlepšit vytrvalost a kardiovaskulární zdraví. Také pomáhá k budování čisté svalové hmoty.

2. Naučíte se pracovat s cíli

Ne každá hodina bude dokonalá, ale naučíte se stanovovat si cíle a motivovat se k jejich dosažení. To Vám pomůže pracovat s cíli i v jiných oblastech vašeho života. Uvědomíte si, že pokud si projdete něčím náročným, tak se z vás stane jistější a silnější osoba, která bude v budoucnu připravena dosahovat větších věcí.

3. Poznáte nové lidi

Na hodinách budete obklopeni lidmi, kteří mají stejný cíl jako Vy. To Vám pomůže s motivací a zároveň přinese i nové známosti. Pokud se pak zaměříte na někoho, kdo je v spinningu dobrý a snažíte se držet jeho tempa, budete pracovat tvrději, a tím dosahovat ještě lepších výsledků.

4. Zlepšíte svou koncentraci

Kvalitní hodina spinningu způsobí, že ztratíte jakýkoliv pojem o čase. Zlepšíte svou koncentraci a zároveň si tím pomůžete zapomenout na věci, které Vás trápily předtím. Naučíte se zaměřovat svou mysl a energii na činnost, kterou právě děláte. Znáte přece pojem "flow", nebo ne?

5. Budete se cítit lépe

Zažijte tvrdý trénink a uvidíte, jak se budete cítit po něm. Studie dokazují, že se lidé po tvrdém cvičení cítí šťastnější a mají více energie. Nejlepší na tom je, že takové pocity jsou snadno nakažlivé. Lidé bývají rádi vedle veselých a sebevědomých lidí. A Vy se tak můžete takovou osobou stát.

Začněte nový rok s nadšením a optimismem. Se spinningem se budete cítit mnohem lépe. A pokud si přeci jen nejste jisti, zda je tento trénink pro Vás, naši osobní trenéři Vám pomohou s výběrem toho správného tréninkového systému. První návštěva Sportcentra Delfín je navíc zdarma. Po vyplnění dotazníku Vám naše asistentka zavolá, domluví první návštěvu a odpoví na všechny Vaše dotazy.

Zaujal Vás článek?

Zajímavé tipy a novinky Vám mohou chodit přímo na e-mail.

  • Tipy na hubnutí a cvičení
  • Pozvánky na akce
  • Informace a výhodné nabídky

Dlaší články v blogu:

Jógou k posílené imunitě

Jógou k posílené imunitě

Jógové pozice jsou nejlepším způsobem jak svou imunitu posílit

Jak si dát si do těla bez činek a hrazdy a posilovny?

Jak si dát si do těla bez činek a hrazdy a posilovny?

Provozy posiloven a fitness center jsou již otevřené, ale stále s různými opatřeními.

Jste na homeoffice a trpíte bolestmi zad? Pár tipů jak si rychle a efektivně uvolnit záda.

Jste na homeoffice a trpíte bolestmi zad? Pár tipů jak si rychle a efektivně uvolnit záda.

Trápí Vás bolesti zad z Home Office? Přečtěte si našich pár rad, jak jim předejít a jak se...

TOPlist