Jak dodržet vaše předsevzetí o pravidelném cvičení?

Vyzkoušejte naši novou rezervační aplikaci pro mobilní zařízení
Vyzkoušejte naši novou rezervační aplikaci pro mobilní zařízení

připojte se k zaregistrovaným
a odebírejte novinky
z klubu Delfín


Novoroční předsevzetí si každoročně dává třetina až polovina čechů, nakonec ale však jejich plnění vydrží asi jen pětině. Jak tedy dosáhnout toho, abyste u svého rozhodnutí na sobě více zamakat zůstali? Fitness centrum Delfín pro vás připravilo několik tipů, abyste se s námi vydrželi hýbat celý rok.

 

 

 

 

 

1. Nepřepálit začátek!

Samozřejmě, první týden jste namotivovaní, do posilovny se těšíte a každý bolavý sval vám dělá radost. Po pár dnech ale radost opadá, rozbolavělé tělo nemůžete přinutit ani vylézt z postele a posilovna je noční můrou. Není divu, že máte chuť celou věc vzdát a zkusit to zase třeba až za rok. Až 7 z 10 lidí chce provést radikální změnu a nakonec tlak neustojí.  Je vhodné udělat si ze cvičení nejprve zvyk, jednou až dvakrát týdně se v posilovně seznamovat s novými pohyby a až budete cítit, že je tělo připraveno na větší zátěž a do pohybu už se nenutíte jako dřív, přidejte si do programu další trénink.

jóga České Budějovice

2. Vyberte si správnou aktivitu!

Vyhovuje vám, když cvičíte sami nebo fandíte spíše skupinovým lekcím? Zajímá vás víc jóga nebo squash? Pokud ještě neznáte odpovědi na tyto otázky, nezoufejte. Nikdo neříká, že musíte vydržet u prvního cvičení, pro které se rozhodnete. Přijďte si k nám do sportcentra Delfín v Českých Budějovicích vyzkoušet vše, co vás zaujme a až potom si zvolte pohyb, který vás nejvíce bavil.

sportcentrum České Budějovice

 

3. Nebuďte na to sami!

Vyberte si vhodného parťáka, který vás bude motivovat i ve chvílích, kdy budete mít pocit, že byste to nejraději vzdali. Pokud se bojíte, že na vás kamarádka nebude dostatečně tvrdá, vyzkoušejte některou ze skupinových lekcí. Cvičení ve skupině ve vás probudí větší energii a bude vás motivovat k lepším výkonům. A pokud byste s tím vůbec nemohli pohnout, můžete využít služeb našich osobních trenérů, kteří vám pomohou.

 

4. Odměňte se!

Samozřejmě, po cvičení hned nemusíte letět do cukrárny a dát si vše, co vám padne do oka. Odměnou může být i díl oblíbeného seriálu, dobrá káva či zasloužená masáž u nás v Delfínu. Výběr je na vás.

 

Pokud se kdykoli rozhodnete začít s pohybem, rádi vás uvidíme u nás ve fitcentru Delfín v Českých Budějovicích. Můžete si vyzkoušet i první návštěvu zcela zdarma, abyste zjistili, jak to u nás funguje. Těšíme se na vás!

Zaujal Vás článek?

Zajímavé tipy a novinky Vám mohou chodit přímo na e-mail.

  • Tipy na hubnutí a cvičení
  • Pozvánky na akce
  • Informace a výhodné nabídky

Dlaší články v blogu:

Jógou k posílené imunitě

Jógou k posílené imunitě

Jógové pozice jsou nejlepším způsobem jak svou imunitu posílit

Jak si dát si do těla bez činek a hrazdy a posilovny?

Jak si dát si do těla bez činek a hrazdy a posilovny?

Provozy posiloven a fitness center jsou již otevřené, ale stále s různými opatřeními.

Jste na homeoffice a trpíte bolestmi zad? Pár tipů jak si rychle a efektivně uvolnit záda.

Jste na homeoffice a trpíte bolestmi zad? Pár tipů jak si rychle a efektivně uvolnit záda.

Trápí Vás bolesti zad z Home Office? Přečtěte si našich pár rad, jak jim předejít a jak se...

TOPlist